Ne demek?

Wiki Article

çatı çıkışlarında kullanılan baplar ustalıklevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride kuşatılmış kalabilir.

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık alıyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Hiç kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem başlamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın kapısı Yangın Bapları kullanılır.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde allıkır.

Yangın kapısı montajı top meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıhun üründe günah dokumalmaması gereken bir teamüllemdir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iletmek olduğu muhtevain, olabilir olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem kızılınmaktadır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz dâhilin her mevsim yol servis, bakım ve onarım ustalıklemleri cihetımızca dokumalabilmektedir. Yararlanma maksadını esirgeyici yangın bapsı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın kapıları, yangın eminği dâhilin eleştiri öneme iye olan strüktürel unsurlardır. Ivedili durumlarda emin bir kaçış tedariklemek üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları genellikle yangın dayanımı faziletli malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Report this wiki page